TETEM Kunstruimte

Terug naar het overzicht

Omschrijving

TETEM Kunstruimte is een coproducent van Roombeek Cultuurpark en biedt een uitgebreid workshopprogramma waarbij kinderen op onderzoekende, spelende en makende manier kennis maken met een breed scala aan kunstdisciplines. Met aantrekkelijke en op maat gemaakte workshops in TETEM kunstruimte of op locatie. Bijna alles is mogelijk! De workshops worden gegeven door kunstenaars en kunstacademiestudenten. De kinderen werken met verschillende kunstdisciplines, materialen en thema’s.
  
Het centrale thema van het TETEM digit cultuureducatie- en participatieprogramma is het beleven van (media)kunst. De workshops laten kinderen kennis maken met eigentijdse digitale mediakunst en beeldende kunst en met de personen die deze creëren. Daarnaast wordt het procesgericht werken, werken in een stimulerende creatieve omgeving en het samenwerken met kunstenaars gestimuleerd.  
 
De workshops van TETEM kunstruimte kunnen rechtstreeks geboekt worden door het onderwijs (PO, VO en MBO), kinderopvang, brede scholen en vrijetijdsclubs, verjaardagen en feesten.
TETEM kunstruimte juicht ook een klassikaal bezoek aan de tentoonstellingen toe.

Let op! Rijksmuseum Twente, de Twentse Welle en TETEM Kunstruimte werken samen op het gebied van Cultuureducatie. Kijk voor meer informatie op www.roombeekcultuurpark.nl. Voor boekingen kunt u mailen met loes@roombeekcultuurpark.nl.

Laat een review achter

Geef je reactie op dit aanbod.
CEPPO kan je reactie hier dan plaatsen.

Contactpersoon Hedwig de Bruijn
E-mail contactpersoon info@ceppo-oldenzaal.nl